Om

Draktverkstedet AS drives og eies av Lise Pedersen. Jeg reparerer tørrdrakten din enten du dykker, padler eller seiler.

Typiske oppdrag er glidelåsbytte, bytte av armmansjetter og halstettninger. Trykkteste drakter for å finne lekkasjer og tetting av disse. Gjør også enkle endringer på tørrdrakter som korte inn eller forlenge bein og utvide/tilpasse erme til armringer. Og ønskes det ringsystem ordnes dette.

I 2009 startet jeg min karriere med service på dykkerdrakter hos Gass og Pusteservice AS. Der har jeg vært ut januar 2019. Der fikk vi også mye gassverndrakter og padledrakter til reparasjon.

Hvem er Lise. Sommeren 1997 startet jeg på mitt første dykkekurs sammen med min mann Morten. Vi ble bitt av dykkebasillen og var i noen år dykkeledere på MS Afrodite som lå på Svestad brygge og samarbeidet med Prodykk. I 2007 kom spørsmålet om jeg kunne passe på Prodykk en dag og slik kom det til at jeg jobbet mer og mer der. Sommeren 2008 gikk jeg instruktørkurset til PADI på Prodykk. Høsten 2008 reiste vi til Mexico og tok grottedykkerkurs og dykker fortsatt både grotter og gruver.

Sommeren 2018 gikk jeg todagers grunnkurs havpadling. Og der fant jeg enda en fantastisk måte å leke med vann. Jeg har fullstendig forelsket meg i Reine, Lofoten og padler så mye jeg kan der. Fantastisk natur vi har i dette landet.